Wildmann Lea

Wildmann Lea
Slovenia

Web Site: not specified

Nickname:
not specified
Height/Weight:
170 cm / 60 kg
Nationality:
Slovenian
Hand:
Right
Racket:
Vision
City:
Ljubljana

Description

Born in Ljubljana (SLO) on May 20, 1990
A tennis player who started playing BT in 2009. She’s one of the best Slovenian players. She plays mostly on the right and has a good serve.

Nata il 20 Maggio 1990 a Lubiana (SLO)
Una tennista che ha iniziato a giocare a BT nel 2009. E’ una delle migliori giocatrici slovene. Gioca soprattutto a destra ed ha un buon servizio

    Palmares

  • Runner Up Munich Open 2011
  • Runner Up ITF Domzale 2011
  • Runner Up ITF Friesach 2012
  • Runner Up ITF Fort Mahon 2012
  • Runner Up ITF Mallorca 2013 Doppio Misto
  • Winner ITF Brighton 2013 Doppio e Doppio Misto
  • Winner ITF G4 Oedheim 2013
  • Runner Up ITF Preddvor 2014
  • Winner ITF G4 Sillery 2014
  • Runner Up ITF G3 Cunovo 2014
  • Winner ITF G3 Preddvor 07/2014
  • Runner Up ITF G4 Fitko Cup Preddvor 07/2014
  • Winner ITF G4 Mozinje 2014
  • Runner Up ITF G4 Larnaca 05/2015
  • Runner Up ITF G4 Preddvor 1 e 2 05/2015
  • Runner Up ITF G4 Preddvor 07/2015
  • Winner ITF G4 Sofia 08/2015
  • Runner Up ITF G3 Sofia 08/2015
  • Runner Up ITF G4 Zirovnica 1 09/2015
  • Runner Up ITF Lebbeke 04/2016
  • Runner Up ITF Preddvor 1 05/2016
  • Winner ITF Preddvor 2 05/2016
  • Winner ITF Kranj 1 e 2 06/2016
  • Runner Up ITF Rhodes 2 06/2017
  • Winner ITF Ljubljana 1 e 2 09/2017
  • Winner ITF Melilla 1 09/2017
  • Runner Up ITF Melilla 2 09/2017
  • Runner Up ITF Irakleio 1 04/2018
  • Runner Up ITF Preddvor 04/2018
  • Runner Up ITF Kranj 04/2018
  • Winner ITF Preddvor 1 e 2 07/2018