Pihl Priit

Pihl Priit
Estonia

Web Site: not specified

Nickname:
not specified
Height/Weight:
180 cm / 75 kg
Nationality:
Estonian
Hand:
Left
Racket:
Vision
City:
Viljandi

Description

Born in Tallinn (EST) on June 14, 1982
A tennis coach who turned to recreational BT player in 2011, becoming one of the best players in his country when he started competing in tournments, in 2013. Stays on the right side, has a regular game, makes few mistakes.

Nato il 14 Giugno 1982 a Tallinn (EST)
Une istruttore di tennis che è diventato un giocatore di BT per divertimento nel 2011, diventando poi uno dei migliori giocatori del suo paese da quando ha cominciato a partecipare a tornei ufficiali, nel 2013. Sta sul lato destro, ha un gioco regolare, fa pochi errori

<

ul>

Palmares

  • Runner Up ITF Parnu 2014
  • Runner Up ITF G4 St.Petersburg 10/2014
  • Winner ITF G4 Noo 2014
  • Winner ITF G4 Riga 02/15
  • Winner ITF G4 Noo 03/2015
  • Winner ITF Minsk Open 05/2015
  • Runner Up ITF G4 Viljandi 06/2015
  • Runner Up ITF G3 Viljandi 06/2015
  • Runner Up ITF G4 Jurmala 06/2015
  • Runner Up ITF G4 Helsinki 2015
  • Winner ITF G4 Parnu 07/2015
  • Winner ITF G4 Sestroretsk 1 e 2 08/2015
  • Runner Up ITF G4 St.Petersburg 10/2015
  • Winner ITF G4 St.Petersburg 11/2015
  • Winner ITF G4 Riga 12/2015
  • Runner Up ITF G4 St.Petersburg Christmas Cup 2015
  • Winner ITF G4 St.Petersburg 04/2016
  • Runner Up ITF G4 Viljandi 06/2016
  • Winner ITF Helsinki 07/2016
  • Winner ITF Viljandi 1 08/2016
  • Runner Up ITF Viljandi 2 08/2016
  • Runner Up ITF Kuldiga 2016
  • Winner ITF Riga 1 11/2016
  • Runner Up ITF Riga 3 11/2016
  • Runner Up ITF Riga 1 01/2017
  • Runner Up ITF Riga Spring Cup 1 03/2017
  • Winner ITF Helsinki 04/2017
  • Winner ITF Viljandi 1 05/2017
  • Runner Up ITF Viljandi 2 05/2017
  • Runner Up ITF Helsinki 06/2017
  • Winner ITF Helsinki 07/2017
  • Winner ITF Viljandi 1 e 2 07/2017
  • Winner ITF Viljandi 1 e 2 08/2017
  • Runner Up ITF Riga 1 10/2017
  • Winner ITF Riga 2 10/2017
  • Runner Up ITF Riga 11/2017
  • Runner Up ITF Rahinge 1 06/2018