Muniz Flavia

Muniz Flavia
Brazil

Web Site: not specified

Nickname:
not specified
Height/Weight:
161 cm / 62 kg
Nationality:
Brazilian
Hand:
Right
Racket:
Quicksand
City:
Rio de Janeiro

Description

Born in in Rio de Janeiro (BRA) on November 08, 1978
A good tennis player who turned to BT in 2007. She’s a versatile player, playing on both sides with a preference for the left one. Has a strong serve despite hers limited height, a very regular touch, concentration and experience.

Full Name is Flavia Caroline Horta Muniz

Nata il 08 Novembre 1978 a Rio de Janeiro (BRA)
Una buona tennista che ha cominciato a giocare a BT nel 2007. E’ molto versatile, può giocare da tutte e due le parti anche se preferisce la sinistra. Nonostante la altezza non eccessiva ha un servizio potente, un palleggio molto regolare, è concentrata ed esperta. Il nome completo è Flavia Caroline Horta Muniz

<

ul>

Palmares:

  • Campione Carioca 2010 Doppio Misto
  • N.1 Ranking Brasiliano 2010
  • Winner Internazionali di Aruba 2010
  • Semifinal ITF Floripa 2010
  • Runner Up Aruba Nations Cup 2011
  • Runner Up ITF Praia Grande 2012
  • Winner ITF Santos 2012
  • Winner Miami Nations Cup 2012
  • Award AJB Miglior Giocatrice 2012
  • Winner ITF Hermosa Beach 2012 Doppio e Singles
  • Winner Rio de Janeiro IFBT Tournment 2012 Doppio e Doppio Misto
  • Winner ITF Mauritius 2013 Doppio Misto
  • Runner Up ITF Mauritius 2013
  • Winner ITF G1 Reunion 2013
  • Winner ITF Natal Open 2013
  • Winner ITF Fort Myers 2013 Doppio Misto
  • Runner Up Master Cup CBT Clube Esperia 2013
  • Winner Open CBT Niteroi 2013
  • Winner IFBT USA World Cup Deerfield Beach 2013 Doppio e Doppio Misto
  • Winner ITF Santos 2013 Doppio e Doppio Misto
  • Runner Up ITF Samara 2013
  • Award AJB Miglior Giocatrice 2013
  • Runner Up ITF New York 2013
  • Runner Up Campionato Pan Americano 2013 Doppio e Doppio Misto
  • Runner Up ITF Porto Seguro 2013
  • Winner ITF Hermosa Beach 2013
  • Winner ITF Villa Velha 2013
  • Runner Up Tappa IFBT RJ Pro Ottobre 2013
  • Winner ITF Aruba 2013
  • Runner Up ITF G1 Mauritius 2014 Doppio e Doppio Misto
  • Winner ITF G1 Reunion 2014
  • Runner Up ITF Balneario Camboriu 2014
  • Campionessa Sud Americana 2014 Doppio e Doppio Misto
  • Runner Up ITF Porto Seguro 2014
  • Winner ITF G2 Niteroi 2014 Doppio Misto
  • Winner Campionato Pan Americano ITF 2014
  • Runner Up Campionato Pan Americano ITF 2014 Doppio Misto
  • Winner ITF G1 Hermosa Beach 09/2014
  • Winner ITF Guarulhos 2014
  • Runner Up ITF G1 Aruba 2014 Singles
  • Winner ITF G1 santos 2015
  • Runner Up ITF G1 Torres/Porto Alegre 2015
  • Award AJB Miglior Risposta al Servizio 2015
  • Award AJB Miglior Difesa 2015
  • Winner ITF G3 Ilheus 2015
  • Runner Up Campionato PanAmericano ITF 2015 Doppio e Doppio Misto
  • Runner Up ITF G1 Itajai 2015
  • Runner Up ITF Fortaleza 03/2016
  • Runner Up ITF G1 Joao Pessoa 2016
  • Runner Up CBT Copacabana 03/2016
  • Winner Open CBT Praia do Flamengo-Rio 05/2016
  • Runner Up ITF Open Porto Seguro 2016
  • Semifinal Campionato Mondiale Doppio Misto ITF 2016
  • Runner Up ITF G1 Santos Doppio Misto 09/2016
  • Runner Up ITF G1 Porto Alegre 10/2016
  • Runner Up Campionato Pan Americano ITF 2016 Doppio e Doppio Misto
  • Runner Up ITF G1 Copa Rio Niteroi 05/2017
  • Winner ITF Balneario Camboriu 05/2017
  • Winner ITF Fortaleza 06/2017
  • Runner Up ITF Sao Miguel do Gostoso 2017
  • Winner ITF Fortaleza 2017
  • Runner Up ITF G1 Garopaba 12/2017
  • Runner Up ITF San Juan PR 05/2018
  • Winner ITF Oranjestad 06/2018
  • Winner ITF G1 RS Cup Torres 11/2018