Kovacs Aniko

Kovacs Aniko
Hungary

Web Site: not specified

Nickname:
not specified
Height/Weight:
173 cm / 62 kg
Nationality:
Hungarian
Hand:
Right
Racket:
Vision
City:
Budapest

Description

Born in Budapest (HUN) on July 01, 1974
After having played tennis and beach volley, she tried BT in 2010, and started playing it regularly. Stays on the left, has a good smash and an offensive mentality.

Nata il 01 Luglio 1974 a Budapest (HUN)
Dopo aver giocato a tennis e beach volley, ha provato il BT nel 2010, e ha cominciato a giocarlo con regolarità. Sta sulla sinistra, ha un buon smash e una mentalità offensiva.

    Palmares

  • Campionessa Naz.Ungheria 2011
  • Winner ITF Munich 2013
  • Runner Up ITF Preddvor 2013
  • Winner Torneo Consolazione Campionato Europeo ITF 2013
  • Winner ITF Schwechat/Rannersdorf 2014
  • Winner ITF G4 Korneuburg 2014
  • Winner ITF Balatonfoldvar 2014
  • Winner ITF G3 Cunovo 2014
  • Runner Up ITF G4 Ladenburg 04/2015
  • Runner Up ITF G3 Ladenburg 04/2015
  • Runner Up ITF G4 Godollo 05/2015
  • Winner ITF G4 Preddvor 1 e 2 05/2015
  • Winner ITF G4 Balatonfoldvar 2015
  • Winner ITF G4 Nitra 2015
  • Runner Up ITF G1 Budapest 1 01/2016
  • Winner ITF G4 Budapest 2 01/2016
  • Winner ITF G4 Vienna 2 01/2016
  • Winner ITF G4 Vienna 1 02/2016
  • Runner Up ITF G4 Vienna 2 02/2016
  • Runner Up ITF Godollo 1 04/2016
  • Winner ITF Godollo 2 04/2016
  • Runner Up ITF G4 Palmanova Mallorca 05/2016
  • Runner Up ITF Bratislava 1 e 2 06/2016
  • Runner Up ITF Balatonfoldvar 1 e 2 06/2016
  • Winner ITF Zirovnica 1 e 2 08/2016
  • Winner ITF Vienna 1 e 2 11/2016
  • Runner Up ITF Vienna 3 e 4 11/2016
  • Runner Up ITF Vienna 1 02/2017
  • Winner ITF Vienna 2 02/2017
  • Runner Up ITF Vienna 1 03/2017
  • Winner ITF Preddvor 1 e 2 05/2017
  • Runner Up ITF Helsinki 06/2017
  • Runner Up ITF Helsinki 07/2017
  • Winner ITF Godollo 2 07/2017
  • Winner ITF Dabrowa Gornicza 1 e 2 08/2017
  • Runner Up Campionato Naz.Ungheria 2017
  • Campionessa Naz.Ungheria Doppio Misto 2017
  • Winner ITF Preddvor 04/2018
  • Winner ITF Kranj 04/2018
  • Winner ITF Maribor 1 06/2018
  • Winner ITF Godollo 1 e 2 07/2018
  • Campionessa Naz.Ungheria 2018
  • Campionessa Europea IFBT Over 40 2018
  • Runner Up Campionato Europeo IFBT Open 2018
  • Semifinal Campionato Europeo IFBT Singles Open 2018